Alukon presenteerd nieuws in de zonwering rond om het raam

Op de beurs R + T / Fensterbau Frontale ligt het accent op de presentatie van onze eigen ontwikkelde buitenjaloezie. Deze buitenjaloezie kan als...

ALUKON brengt een eigen buitenjaloeziesysteem op de markt

Door de uitbreiding om meer 12.000 m² in onze productie in Konradsreuth heeft ALUKON de weg ingeslagen voor een eigen productie van buitenjaloezieën.

ALUKON en schlotterer rollcom worden een en investeren in een nieuwe vestiging

De zonweringssector van de Hörmann groep groeit samen: Vanaf 01.05.2018 gaan de bedrijven ALUKON en Schlotterer rollcom samen werken onder het merk...

Rolluiken

Zicht-, zon- en weerbescherming

Topkwaliteit, superieure veiligheid en buitengewoon comfort. Een rolluik doet veel meer dan alleen maar het verbergen van ruimtes. Ze zien er decoratief en elegant uit, zijn warmte-isolerend en inbraakremmend en bieden naast het reguleren van het licht ook nog extra pluspunten zoals zicht-, zon- en weerbescherming.

Rolluiken

Buitenjaloezieën

Lichtregulering op maat

Licht is leven, licht heeft invloed op het gevoel van welbehagen en de kwaliteit van leven. Om een aangenaam leefklimaat te scheppen moeten in de loop van de dag de veranderende licht­verhoudingen worden aangepast aan de individuele eisen van de bewoners.

Buitenjaloezieën

ZipTex

De textiele zonwering

ZipTex is een speciaal zonweringsysteem van ALUKON waarbij het textiele weefsel tegen direct zonlicht beschermt en voor schaduw zorgt. Het wezenlijke verschil en voordeel ten opzichte van traditionele verticale zonneschermen is de geleiding aan de zijkanten.

ZipTex

Insectenwering

Voor meer woonkwaliteit

ALUKON insectenweringsystemen zorgen voor meer woonkwaliteit en insectenvrije ruimtes in het hele huis. In ons assortiment vindt u verschillende varianten voor alle inbouwsituaties. U kunt kiezen voor eenvoudige spanramen, deuren en schuifdeurinstallaties, maar ook voor onze lichtschachtafdekking.

Insectenwering

Garagedeuren

Praktisch en ruimtebesparend

Overtuig uzelf van de vorm en het design en plaats accenten met een nieuwe garagedeur. ALUKON-deuren zorgen voor aanzienlijk meer ruimte zowel in als voor de garage dan conventionele schuif- of draaideuren. Zo kunt u uw auto direct voor de toegang parkeren en blijft uw garage toch toegankelijk.

Garagedeuren

Over ALUKON

ALUKON heeft zich sinds de oprichting in 1974 ontwikkeld tot een in Europa toonaangevende aanbieder van rolluiken, roldeuren, zonwering en insectenwering. Wat begon als regionaal opererend ambachtelijk bedrijf met drie medewerkers in een kleine opslagloods is vandaag de dag een uiterst modern, middelgroot industrieel bedrijf met bijna 600 medewerkers en een productieoppervlakte van 38.000 m².

 

Lees verder